Sobre nosaltres

eapseb2014L’Àrea Bàsica de Salut de Santa Eugènia de Berga agrupa, per a la seva atenció sanitària, els municipis de Calldetenes, Espinelves, Folgueroles, Sant Julià de Vilatorta, Sant Sadurní d’Osormort, Santa Eugènia de Berga, Taradell, Viladrau i Vilanova de Sau

Va ser creada el març del 1.988. Una Àrea Bàsica de Salut (ABS) és un territori del país que és atès, des del punt de vista sanitari, per un mateix Equip d’Atenció Primària (EAP). El nostre EAP està format actualment per metges de família, pediatres, odontòleg, infermeres, llevadores, auxiliars d’infermeria, treballadora social i administratius.

El nostre EAP està acreditat per a la docència i compta anualment amb metges i infermeres residents, que fan l’especialitat de Medicina de Família i Infermeria Familiar i Comunitària, i estudiants de grau d’infermeria.

La nostra ABS és eminentment rural i, per tal de facilitar l’accés de la població posa a la seva disposició 8 consultoris locals. Podeu consultar els horaris del vostre consultori i els d’atenció continuada.

Desitgem oferir-vos un bon servei i, per això, volem millorar constantment. És per aquest motiu que ens cal la vostra col·laboració. Podeu enviar-nos qualsevol suggeriment a la bústia del blog o bé a les bústies de suggeriments o reclamacions que hi ha a cadascun dels consultoris. Demaneu l’ajut a l’administratiu/va si us cal.

Si qualsevol qüestió no és resolta de forma favorable en el vostre consultori, podeu adreçar-vos als responsables de l’EAP.

Equip directiu
Anna Ribas Casals
Mireia Bellvehí Saenz