La Meva Salut (LMS)

lms-logoLa Sandra Badó, administrativa de la unitat d’atenció al ciutadà de l’EAP Santa Eugènia de Berga,  i referent de La Meva Salut 2019 ens recorda que és La Meva Salut ( LMS), perquè serveix i com funciona.
LMS és un espai digital que permet disposar de tota la informació de salut personal i on es poden fer tràmits electrònics de forma fàcil, segura i confidencial.
S’hi pot trobar tota la informació sobre les dades personals i les del vostre equip d’atenció primària, la informació clínica: informes mèdics, resultats clínics, diagnòstics, vacunes,… El pla de medicació vigent ( recepta electrònica) i d’on es pot descarregar. L’agenda amb les visites programades, etc i a disposició 24 hores i 365 dies a l’any.
Es pot accedir també al servei e-consulta i fer consultes no presencials als professionals que us atenen al centre d’atenció primària.
Des de les unitats d’atenció a la ciutadania s’hi està treballant dia a dia. Dónant tota la informació per poder-hi accedir i t’ajuden en els tràmits, Cal recordar que per donar-se d’alta de la LMS cal presentar: 
  • Majors de 16anys: Tarjeta Sanitaria Individual + DNI
  • Menors de 16 anys: llibre de Família+ Tarjeta Sanitària Individual +DNI

Passeu per el vostre centre d’atenció primària i demaneu informació.

font: catsalut.gencat.cat/ca/serveis-sanitaris/la-meva-salut/

Aquesta entrada s'ha publicat en Bloc Santa Eugènia de Berga, Canal salut, La Meva Salut i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.