Participació ciutadana per definir l’espai digital de La Meva Salut

Salut posa en marxa un procés de participació ciutadana per definir quin ha de ser el futur de l’espai digital de La Meva Salut.

lms-logoLa Meva Salut (LMS) és un espai digital segur que permet a la ciutadania, a través d’una identificació digital, accedir a la seva informació personal de salut, fer consultes i realitzar tràmits electrònics de forma segura i confidencial. Des del passat mes d’octubre ja permet l’accés de mares i pares o responsables legals de menys de 16 anys
Des del Servei Català de la Salut (CatSalut), juntament amb la Secretaria d’Atenció Sanitària i Participació del Departament de Salut, es posa en marxa un procés de participació amb ciutadans i ciutadanes per recollir la valoració, expectatives i necessitats de les persones en relació a l’espai digital de La Meva Salut, per tal de millorar-ne els serveis i ampliar-ne les seves funcionalitats.

Aquest procés es va iniciar ahir, 13 de juny amb una jornada on van participat més de 50 persones. A partir d’avui  i fins el 4 de juliol la participació passa a ser online i s’obre a tota la ciutadania a través de la plataforma participagencat.

T’animes?

 

Aquesta entrada s'ha publicat en Bloc Santa Eugènia de Berga, Departament de Salut, La Meva Salut i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.