Enquesta de salut de Catalunya

El Departament de Salut i l’Institut d’Estadística de Catalunya (Idescat) duen a terme l’Enquesta de Salut de Catalunya per tal d’obtenir  informació poblacional sobre l’estat de salut, els comportaments relacionats amb la salut i la utilització dels serveis sanitaris.

imatgeenquesta_onlineL’Enquesta és una activitat estadística de caràcter oficial, des del 2010 té un caràcter continu. Cada any s’entrevisten aproximadament unes 5.000 persones residents a Catalunya, de totes les edats, no institucionalitzades, seleccionades aleatòriament a partir del Registre oficial de població de l’Idescat.

Taradell és un dels municipis escollits on es farà el treball de camp de l’Enquesta de salut de Catalunya durant els 2n semestre de l’any 2018.

L’empresa contractada pel Departament de Salut per fer les entrevistes als domicilis és IPSOS. L’Enquesta consisteix en una entrevista personal que es realitza al domicili. Ho fa una persona degudament acreditada pel Departament de Salut amb l’ajuda d’un ordinador portàtil.

Es disposa d’un espai d’informació sobre l’enquesta al web del Departament de Salut http://salutweb.gencat.cat/esca

font: Departament de Salut, Direcció General de Planificació en Salut

Aquesta entrada s'ha publicat en Activitats població, Bloc Santa Eugènia de Berga, Departament de Salut, Informació d'utilitat i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.