App 061 CatSalut Respon

app061

L’APP 061CatSalut Respon és una aplicació mòbil propietat de Sistema d’Emergències Mèdiques, SA (Servei Català de la Salut), pública i gratuïta, adreçada tant a ciutadans com a professionals de la salut.

Actualment es compten més de 100.00 descàrregues.

 

L’APP del 061 traurà, aviat, una nova versió

L’objectiu d’aquesta aplicació mòbil és que permet geoposicionar, identificar i enviar dades de salut del pacient al 061 en el mateix moment de la trucada, per tant millora i personalitza l’assitència sanitària.

Permet localitzar centres sanitaris: CAPs, CUAPs i hospitals i farmàcies.

També dóna informació sanitària, doncs permet accedir a vídeos i consells de salut així com rebre avisos i notificacions relacionades amb la salut.

En l’app 061 CatSalut Respon també hi trobareu informació de drets i deures del titular de la Targeta Sanitària Individual (TSI).

L’eina preveu la seva millora i permet fer comentaris dels usuaris.

  • El grau de privacitat està sempre sota el control de l’usuari, de tal manera que aquest pot activar o desactivar l’enviament de les dades personals i/o la seva geoposició.
  • Tot i tenint desactivades les dues opcions, segueix essent possible realitzar la trucada des de l’APP.
  • Aquesta APP és compatible amb els programes que permeten la lectura de pantalla a les persones amb deficiència visual.

Animeu-vos a descarregar l’APP 061 CatSalutRespon al vostre mòbil o tauleta.

 

Aquesta entrada s'ha publicat en Bloc Santa Eugènia de Berga, Informació d'utilitat, Xarxes socials i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.