Enquesta de salut de Catalunya

El Departament de Salut té el compromís de millora permanent de la salut de les persones i dels serveis sanitaris adreçats a tota la població. Per tal de poder-ho dur a terme, utilitza com a eina una enquesta a la població de totes les edats de Catalunya.

L’Enquesta de Salut de Catalunya (ESCA) té la finalitat de conèixer la percepció que té la ciutadania sobre els seus problemes de salut, els estils de vida i la utilització dels serveis sanitaris.imatgeenquesta_online

Juntament amb l’Institut d’Estadística de Catalunya realitza aquesta enquesta. Per fer-ho, es necessita la col·laboració de tots. De forma aleatòria s’escull als participants, se li envia una carta informant que pròximament se’ls visitarà a domicili i si li ha tocat a un menor de 15 anys, aquest ha d’estar acompanyat pel pare o la mare.

Si en els pròxims dies us arriba a casa una carta de la Generalitat de Catalunya amb aquesta informació, ja sabreu que podeu donar la vostra opinió sobre salut, estils de vida i l’ús dels serveis sanitaris.

Com diu la lletra d’una cançó “viure és prendre partit”

Aquesta entrada s'ha publicat en Bloc Santa Eugènia de Berga, Informació i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.