Entrevista a un professional

L’activitat del blog no fa vacances, i per tant la secció de l’Entrevista a un professional tampoc s’atura. Avui la metgessa de família, Emma Gabarre contesta l’enquesta.

 • Per què vas decidir ser metge?

  De jove mentre estudiava vaig començar a treballar en un laboratori ajudant a fer proves d’al·lèrgia, hi vaig estar anant els estius quan plegava de classes durant 3 o 4 anys. A l’hora de triar carrera vaig tenir clar que havia de ser enfocada a aquest món, tipus biologia o medicina. Finalment em vaig decantar per la medicina, amb la intenció de dedicar-me a la investigació que era el que em cridava l’atenció. De fet, durant tots els anys de la carrera vaig seguir treballant durant el curs al laboratori de genètica de l’Hospital de Sant Pau.

 • Des de quant ets metge?

  Vaig acabar la carrera el juny de l’any 1989. Em vaig presentar al MIR i el gener de l’any 1990 vaig començar l’especialitat de Medicina de Família.Emma.Gabarre.foto

 • Des de quant estàs a l’EAP de Santa Eugènia de Berga

  Estic al consultori de Calldetenes des de juny de 2012. De fet, però la plaça a l’Equip de Santa Eugènia de Berga la vaig obtenir per trasllat l’any 2008, però no la vaig ocupar de seguida.

 • Què t’ha aportat com a persona ser metge?

  Crec que el més important ha sigut aprendre a escoltar, tenir empatia amb la gent.

 • Què és el que t’aporta més satisfacció de la teva feina?

  El tracte amb els pacients, veure que pots ajudar a millorar la qualitat de vida de les persones, i sobretot quan et vé algun pacient i t’expressa gratitud d’alguna manera. És molt gratificant.

 • Què canviaries de la teva feina?

  Com la majoria de sanitaris, les llistes d’espera. Com a metge és molt angoixant que sospitis alguna malaltia greu en un malalt i puguis fer poca cosa per adelantar proves i/o visites a especialistes per confirmar-ho.

 • Què creus que pensen els teus pacients, de tu?

  Espero que pensin que els intento ajudar sempre que puc, amb això em conformo.

 • On aniries de viatge?

  M’agrada viatjar per vacances, però el meu repte pendent actualment és anar a fer de metge cooperant a algun país on es necessiti.

 • Em podries recomanar un llibre i una pel·lícula

  Pel·lícules poques, sóc poc de veure’n. Un clàssic, La vida es bella.De llibres si que en llegeixo molts, els que més em van impactar quan els vaig llegir de jove van ser Éxodo del Leon Uris i el Mecanoscrit del Segon Origen del Pedrolo.

 • Quines aficions tens?

  Abans esquiava molt i anava en bicicleta, tant de muntanya com de carretera, ara ja no tant. Actualment sobretot llegeixo.

Aquesta entrada s'ha publicat en Bloc Santa Eugènia de Berga, Entrevista i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Entrevista a un professional

 1. Silvia Gabarre ha dit:

  La Emma és una gran professional i una gran persona. La tinc lluny però sempre està al meu costat. Els seus companys heu d’estar orgullosos de poder compartir la vostra tasca amb ella!!

Els comentaris estan tancats.