EAP Santa Eugènia de Berga: missió, visió i valors

L’equip d’atenció primària (EAP) de Santa Eugènia de Berga forma part activa, respectuosa i coresponsable del Sistema Sanitari de Catalunya. Té el ciutadà com a centre del sistema i en procura la seva atenció integral, tot simplificant l’organització per ser més resolutius i accessibles.  missio-gremi-02.jpg

La missió de l’EAP de Santa Eugènia de Berga és oferir serveis de salut a la població en el territori de l’àrea bàsica de salut, amb competència  professional, accessibilitat, eficiència i qualitat, tant en els consultoris com als domicilis i a la comunitat. Promovent la formació dels professionals i la participació en docència i investigació.

 

La visió és ser un equip líder en el sector sanitari d’Atenció Primària i referent d’altres equips en l’assitència, la qualitat, la docència i la recerca.

Els valors pels quals es regeix l’EAP són coherents amb la visió i els principis ètics de la Institució:

Cooperació

Innovació

Seguretat

Competència

Equitat

Integritat

Sensibilitat

Compromís

Il·lusió

Respecte

Servei públic

Confiança

Implicació

Responsabilitat

Sostenibilitat

Confidencialitat

Aquesta és una part no clínica que no és tant visible però sí molt important. Tenir present la missió, la visió i els valors fa créixer  l’EAP i el fa avançar.

 

Aquesta entrada s'ha publicat en Bloc Santa Eugènia de Berga, Informació i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.