Celebrant el Dia Mundial de l’Activitat Física

DMAFEl passat 6 d’abril va ser el Dia Mundial de l’Activitat Física. Es varen dur a terme diferents activitats per conmemorar el dia i des de fa 3 anys,  els professionals de l’EAP de Santa Eugènia de Berga fan una caminada per celebrar-lo. Les responsables del pla d’Activita Fisica Esport i Salut (PAFES), Marta Oller i M Rosa Corominas, van organitzar la caminada.

Enguany , es va realitzar una ruta pels voltants de Folgueroles seguint el seu torrent i algunes de les fonts que es troben dins el mateix terme municipal.

Abans es deia que hi havia tantes fonts com dies té el mes. Cada dia es podia anar a buscar aigua en una font diferent  però, actualment, no és recomanable a causa del mal estat de l’aigua de moltes d’elles. També se n’han perdut algunes i, d’altres, han esdevingut només un punt de captació d’aigua.

Passejant vam poder gaudir d’alguns grans masos, granges i camps fins  arribar a l’ermita de Sant Jordi  de Puigseslloses  que es troba a dalt d’un petit turó. Des d’allà vam poder contemplar la Plana de Vic amb una majestuosa panoràmica.

Tot caminant  vam acabar el recorregut a l’ermita de La Damunt on vam finalitzar l’excursió explicant petites anècdotes i gaudint d’ un bon berenar.

Aquesta entrada ha esta publicada en Bloc Santa Eugènia de Berga. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Celebrant el Dia Mundial de l’Activitat Física

  1. Anna Ribas ha dit:

    Aquesta activitat s’hauria de fer una vegada al mes, i potser, alguna vegada a l’any, compartir-la amb tots els nostres usuaris. Felicitats per la iniciativa!

Els comentaris estan tancats.