Som molt a prop

Les infermeres tenen un paper clau en la cura de les persones al llarg de tota la seva vida: des del naixement fins al final; a elles i a les seves famílies i entorn.

Fan seguiment, prevenció i fomenten  l’autocura. Però qui acompanya al  dia a dia i posa en pràctica tot el tema de l’autocura i de l’autoresponsabilitat és la família.

El que s’anomena família pot ser una definició molt àmplia, no només la consanguinitat o parentiu legal. Són les persones que les acompanyen  poden ser familiars directes, cuidadors professionals, cangurs, amics, companys , veïns, etc. Tota la xarxa social que enriqueix i dóna suport al dia a dia a la ciutadania.

Amb tots ells es treballa conjuntament: salut comunitària, pacient expert, tallers per deixar de fumar, de diabetis, psicoeducatius, suport als cuidadors en diferents àmbits de la salut i la malaltia. I en tots i cadascun d’ells és d’on surt la informació per detectar, tractar i millorar la qualitat de vida de les persones. Amb un sol objectiu: gaudir de la vida amb salut i alegria.

Si en algun moment d’aquest recorregut es detecta alguna cosa que no va bé. Algun símptoma que  fa pujar la mosca la nas, no cal  dubtar! Poseu-vos en contacte amb el vostre equip de salut: apropeu-vos al taulell d’atenció a la ciutadania, o busqueu visita per Internet, però consulteu-nos.

Penseu que molt a prop vostre hi ha un equip de persones preparat per ajudar-vos a resoldre els vostres dubtes. Vine a conèixer-los. Som molt a prop.

Aquesta entrada s'ha publicat en Informació i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Som molt a prop

  1. Retroenllaç: Som molt a prop vostre | ICS Catalunya Central

Els comentaris estan tancats.