Onada de calor; avís del Servei Metereològic de Catalunya

Les comarques afectades per l’avís són , El Segrià, El Pla d’Urgell, Les Garrigues, La Noguera , L’Anoia, El Bages,  L’ Urgell, Conca de Barbera, Pallars Jussà, El Berguedà, El Solsonès, La Cerdanya, Alt Urgell, La Segarra, El Gironès, El Pallars Sobirà, El Pla del Estany, El Ripollès, La Garrotxa, Alta Ribagorça, La Selva, La Vall d’Aran i  Osona.  amb una probabilitat alta de que es superi la temperatura màxima extrema, superior al  70%.

Per a divendres 17  de juliol, les comarques afectades per l’avís són,  El Bages, El Bergada, El Pallars Jussà, El Pallars Subirà, El Pla d’Urgell, El Segrià, El Solsonès, La Cerdanya, La Conca de Barbera, Alta Ribagorça, L’Alt Urgell, La Noguera, L’Anoia, La Segarra, La Vall d’Aran, Les Garrigues, L’ Urgell i Osona .La probabilitat de que es superi la temperatura màxima d’estiu´ és baixa, entre 10-30%.

L’ ASPCAT comunica que el Pla d’actuació per prevenir els efectes de les possibles onades de calor sobre la salut (POCS) es manté  en fase 2.

Cal recordar que la situació meteorològica de Perill de temperatura màxima extrema,  no comporta cap tipus d’actuació extraordinària, només tenir coneixement de la situació  i estar alerta.

Aquesta entrada ha esta publicada en Informació. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.