Concert Coral Cantem Junts

Amb el títol No tinc temps per ser feliç el proper divendres 25 d’abril es farà el Concert Coral Cantem Junts, a la zona esportiva muncipal de Sant Julià de Vilatorta. Aquest és un projecte de cooperació on hi participen escoles de primària de Calldetenes, Folgueroles –que també acull alumnes de Tavèrnoles-, Santa Eugènia de Berga, Vilanova de Sau i naturalment les dues escoles de Sant Julià de Vilatorta. En total cantaran uns 720 alumnes aproximadament.

L’objectiu d’aquest projecte és posar en contacte infants de diferents municipis, i a partir d’un treball cooperatiu i el coneixement mutu, crear una experiència col·lectiva enriquidora per als nens i nenes. Aquest any el concert serà a Sant Julià, però la idea és que es faci cada dos anys de manera itinerant a cada municipi implicat.

El concert que començarà a 2/4 de 7 de la tarda, s’articula en tres blocs diferenciats, que s’interpretaran de manera combinada, ara els petits –de 1r a 3r-, ara els grans –de 4t a 6è- ara tots junts. Això permet disposar d’un repertori expressament triat per les diferents edats. Les cançons aniran acompanyades amb un petit text llegit per un narrador. També comptarà amb la participació d’un piano, dos violins i un violoncel. Les cançons han estat treballades per les escoles des de l’inici del curs, a les hores de música. La idea parteix de les mestres de música de les escoles i la Buia Reixach n’és la directora artística.

Amb els assajos que ja s’han pogut veure us podem dir que serà un vespre memorable! Això sí, ens faria falta la implicació i col·laboració de mestres, associacions de pares i mares, i de tota aquella gent que vulgui ajudar per tal que aquest dia surti rodó!

Atenció: Atès que s’espera una gran afluència de gent a la zona esportiva i per tant una previsible manca d’aparcaments, es prega que les famílies de Sant Julià que hi vagin a peu i s’abstinguin d’agafar el cotxe.

Aquesta entrada ha esta publicada en Activitats població. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.