Gimcana de Sant Jordi a les nostres xarxes

Foto d'Elena Pelegrín

Recolliu totes les roses en l’ordre correcte per trobar la paraula clau, començant al blog “ICS CatCentral”

S’apropa el tradicional Dia de Sant Jordi, un dels dies més estimats i literaris de l’any, i per celebrar-lo saludablement, aquesta Gerència us proposa una gimcana virtual: un viatge circular, breu i divertit pels nostres blogs territorials.

Si voleu jugar, comenceu pel blog ICS CatCentral. Hi trobareu una rosa amb una lletra i un missatge, que us portarà a la rosa següent. Recolliu totes les roses en l’ordre correcte, i podreu formar una paraula secreta, que és la contrasenya per la pàgina privada on hi haurà el missatge literari de Sant Jordi 2014.

Els qui ho aconsegueixin podran deixar el seu nom i correu electrònic per participar en el sorteig d’uns llibres el dia 23 d’abril.

Aquesta gimcana estarà oberta a partir del dia 14 a les 8,30 hores i fins al 23 d’abril a les 10 hores. A les 12 hores es farà el sorteig a la seu de la Gerència Territorial Catalunya Central.

Animeu-vos! Que hi hagi sort, divertiu-vos i coneixeu els blogs de salut de la Gerència Territorial Catalunya Central. Feliç Sant Jordi.

Aquesta entrada ha esta publicada en Bloc Santa Eugènia de Berga. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.