Els 12 millors apunts de salut la xarxa ICS Catalunya Central

Cliqueu la imatge per accedir al recull virtual

Cliqueu la imatge per accedir al recull virtual

Benvolguts i benvolgudes,

Us presento el recull dels articles més destacats apareguts als blogs de l’ICS a la Catalunya Central aquest 2013.

L’èxit en el seguiment que heu fet dels consells, les notícies i els comentaris publicats sobre temes d’interès diversos, tots ells útils i enriquidors, ha motivat que publiquem ara aquest recull d’entrades als blogs.

És també la constatació de la importància creixent de les tecnologies de la informació i la comunicació per facilitar l’accés als serveis i aconseguir la proximitat necessària per oferir-vos la millor atenció possible.

De mica en mica, la xarxa de coneixement que permeten aquestes tecnologies es va estenent pel territori gràcies a la feina dels nostres professionals, que posen el seu saber a l’abast de la ciutadania mitjançant aquestes noves eines, que són el paradigma de la comunicació moderna.

Us convido a llegir aquest recull i aprofito, alhora, per felicitar-ne els autors i autores i totes les persones que fan possible que els nostres blogs siguin una eina capdavantera al vostre servei.

Lluís Riu Bergés
Gerent territorial de l’Institut Català de la Salut a la Catalunya Central

Aquesta entrada s'ha publicat en Blog Santa Eugènia de Berga i etiquetada amb , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.