Tendències en participació social de les noves generacions de persones grans

DIXIT Vic Centre de Documentació de Serveis SocialsEl proper 2 d’octubre Pilar Rodríguez, presidenta de la Fundació Pilares per a l’Autonomia Personal, presentarà a DIXIT Vic els resultats d’una investigació realitzada per aquesta fundació. Aquest estudi es va elaborar en el marc de l’Any Europeu de l’Envelliment Actiu i de la Solidaritat Intergeneracional celebrat el 2012. L’objectiu principal és detectar tendències de canvi en l’àmbit de la participació social de les persones grans perquè es pugui adequar l’oferta a la demanda dels nous jubilats i jubilades.

La base de la recerca és una enquesta representativa d’un grup de població de tot l’estat, amb edats compreses entre els 50 i 69 anys, és a dir, un col·lectiu format per més de deu milions de persones situades en una franja d’edat, que comprèn els últims anys de vida laboral activa i els primers després de la jubilació.

Rodríguez és investigadora en l’àmbit de la gerontologia social, els serveis socials i la planificació i ha ocupat diferents llocs de responsabilitat en el disseny i desenvolupament de polítiques socials públiques. Ha ocupat diferents llocs de responsabilitat en el disseny i desenvolupament de polítiques socials públiques, entre ells, el de consellera asturiana de Benestar Social, directora general d’atenció a les persones grans i amb discapacitat del govern del Principat d’Astúries i directora de l’IMSERSO.

Data: 2 d’octubre de 2013 a les 17 h.
Lloc: DIXIT Vic Centre de Documentació de Serveis Socials. Carrer Miquel Martí i Pol, 1. Vic
Inscripció: les places són limitades i cal inscripció prèvia comunicant les dades personals (nom, cognoms, entitat/institució, correu electrònic i telèfon de contacte) per correu electrònic a dixit.vic@uvic.cat o trucant al 93 881 55 24
Organitza: DIXIT Vic Centre de Documentació de Serveis Socials

Aquesta entrada s'ha publicat en Activitats formatives i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.