Tallers de memòria per a gent gran

L’ajuntament de Taradell, amb el suport del programa de Dinamització de Gent Gran de La Mancomunitat La Plana, posen en marxa el nou curs de Tallers per a gent gran .

Els tallers s’iniciaran la 1a setmana d’octubre, amb una durada aproximada de 24 hores cada trimestre. Aquests estan finançats fonamentalment pels citats ajuntaments essent el cost pels participants de només un euro l’hora.

A Taradell es podrà realitzar un taller de memòria. Per inscriure-s’hi cal adreçar-se el proper divendres 17 de setembre, de 10 a 11 del matí a l’Associació de jubilats.

Els tallers per a gent gran formen part del projecte “Gent gran activa ” de l’Àrea de Serveis Socials i Ciutadania de La Mancomunitat La Plana. Aquest projecte inclou, també, altres activitats d’animació sociocultural i dinamització adreçades a afavorir la participació de la gent gran en cada municipi.

Amb l’objectiu de d’oferir una ocupació saludable del temps lliure, treballar per a l’autonomia i consolidar espais de relació social per a la gent gran, facilitant un envelliment actiu.

Aquesta entrada s'ha publicat en Activitats població i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.