L’Institut Català de la Salut a la Catalunya Central dóna la benvinguda als disset nous metges que es formaran en medicina familiar i comunitària

Presentació Set ho faran als centres de l’ICS de la comarca del Bages, cinc a Osona i cinc a l’Anoia

Disset metges i metgesses interns residents (MIR) es formaran des d’ara i fins al 2017 als centres de l’Institut Català de la Salut a la Catalunya Central. Ho faran en l’especialitat de medicina familiar i comunitària, combinant les estades als centres d’assistència primària de l’ICS amb la formació en l’àmbit hospitalari. Aquest procés també inclou el pas per altres dispositius, tant de l’àmbit sociosanitari, com d’emergències i d’atenció continuada. L’objectiu del programa formatiu és que aquests professionals vagin assolint competències i responsabilitats en l’assistència de manera gradual.

Residents Catalunya Central

Aquest divendres va celebrar-se, a la seu de la Gerència Territorial de l’ICS a la Catalunya Central, l’acte de benvinguda als integrants de la promoció 2013-2017, amb la presència del gerent de l’ICS al territori, Lluís Riu; del cap d’estudis de la Unitat Docent de la Catalunya Central, Joan Deniel; i de representants dels hospitals de la Catalunya Central i dels centres docents de l’ICS.

En aquest acte també hi va prendre part la metgessa del CAP de Manlleu Sara Sánchez, que va explicar la seva experiència, primer, com a resident d’aquest centre i, posteriorment, com a tutora.

En total, durant el proper any, aquesta Unitat docent té la responsabilitat de formar 63 MIR. En la seva supervisió, hi ha implicats 47 professionals que exerceixen com a tutors.

Aquesta entrada s'ha publicat en Informació i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.