Nous telèfons per demanar cita prèvia a totes les unitats de salut internacional de l’ICS

Totes les persones que necessitin consells i vacunació abans de marxar de viatge podran programar una visita a través dels telèfons 93 326 89 01 i 902 111 444

L’Institut Català de la Salut (ICS) posa a disposició de la ciutadania dos únics números de telèfon per demanar dia i hora de visita a les unitats de salut internacional de l’organització, el 93 326 89 01 i el 902 111 444. Aquests telèfons, que actualment s’utilitzen per a la programació de visites als centres d’atenció primària, també oferiran ara el servei de cita prèvia per a les unitats de salut internacional, tant per demanar una visita de consell com per a l’administració de les vacunes necessàries quan es viatja a determinades destinacions.

L’ICS compta amb 9 unitats de salut internacional arreu del territori que ofereixen una àmplia cartera de serveis que inclou des del consell al viatger (informació sobre mesures preventives generals en viatges a qualsevol país o zona del món, recomanació i administració de vacunes, recomanació i prescripció de tractament preventiu per a la malària, consell i farmaciola per a viatgers, i visites urgents per a viatges no planificats), fins a l’atenció a la patologia importada després del viatge.

L’any 2012 les unitats de salut internacional de l’ICS van atendre un total de 31.153 persones. Pel que a l’activitat registrada, les unitats van dur a terme 24.830 visites de consell al viatger, 6.323 d’atenció a la patologia importada i 35.165 vacunacions.

La unificació de la cita prèvia telefònica de salut internacional serà molt útil per donar a conèixer i facilitar l’accés a qualsevol de les unitats, que tenen diferents disponibilitats de dates i hores. D’aquesta manera, cada viatger podrà escollir a quin centre vol demanar visita, d’acord amb les seves necessitats i independentment de la seva àrea de residència.

Properament, l’ICS també posarà a disposició dels viatgers el servei de cita prèvia per Internet per a totes les unitats de salut internacional que gestiona.

Més informació: http://www.gencat.cat/ics/usuaris/pdf/viatges2013.pdf

Imatge | Aquesta entrada s'ha publicat en Informació d'utilitat i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.