Conferència “L’espera. Construcció social de la mort en el món de les cures pal·liatives” a DIXIT Vic

Les males notícies, a les etapes inicials d’una malaltia, solen ser narrades com a traumàtiques per malalts i familiars i com a quelcom difícil de comunicar pels professionals. A mesura que la malaltia avança, malalts i familiars transiten pel món de les cures pal·liatives enfrontant-se a una realitat, sovint, difícil d’acceptar.

María Getino, autora del llibre “La espera. Construcción social de la muerte en el mundo de los cuidados paliativos”, parlarà a DIXIT Vic sobre les vivències i la capacitat de lluita contra l’adversitat que desenvolupen algunes persones durant la seva trajectòria de malaltia, terminalitat i mort.

María Getino és doctora en antropologia per la Universitat Rovira i Virgili i està especialitzada en l’estudi da la cronicitat i la mort. Actualment és professora titular de la Universitat de Barcelona i imparteix classes a l’Escola Universitària d’Infermeria, formant part del programa de doctorat.

La conferència tindrà lloc el 30 de maig a les 17 h. Per assistir-hi cal comunicar les dades personals (nom, cognoms, empresa/entitat/institució, correu electrònic i telèfon de contacte) per correu electrònic a dixit.vic@uvic.cat o trucant al 93 881 55 24.

Data: 30 de maig de 2013 a les 17 h.
Lloc: DIXIT Vic Centre de Documentació de Serveis Socials. Carrer Miquel Martí i Pol, 1. Vic
Inscripció: les places són limitades i cal inscripció prèvia
Organitza: DIXIT Vic Centre de Documentació de Serveis Socials

Aquesta entrada ha esta publicada en Bloc Santa Eugènia de Berga. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.