Presentació del VII Quadern FAROS

Professionals de l’hospital, del F. C. Barcelona i del CAR de Sant Cugat ens donaran consells pràctics perquè els nostres fills siguin sans a nivell físic, mental i emocional, gràcies a la pràctica d’activitat física i d’esport.

És cert que l’exercici físic pot millorar el rendiment escolar dels nens? ¿I la seva capacitat de concentració i memòria? ¿Redueix les probabilitats d’ansietat, depressió i estrès? Quines malalties es poden prevenir gràcies a l’activitat física continuada a la infància? I en l’edat adulta? Quins valors hem de potenciar en l’esport i quins no? Si el meu fill té algun trastorn de conducta, quin esport és el més adequat per a ell?

Totes aquestes preguntes i més tenen resposta en el VII quadern FAROS «L’activitat física millora l’aprenentatge i el rendiment escolar. Els beneficis de l’exercici en la salut integral de l’infant a nivell físic, mental i en la generació de valors».

[+Informació]

Aquesta entrada s'ha publicat en Activitats formatives i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.