Imatge corporal i autoestima. Medicina estètica i qualitat de vida a la societat actual

L’aspecte físic, a més de ser part fonamental de la nostra identitat, és un component important del nostre món emocional i de la capacitat de connectar afectivament amb els altres. Mai a la història de la humanitat s’ha viscut tant com ara, ni tant saludablement. El progrés de la societat en la millora de la nutrició, la vivenda, l’educació, i els avenços en medicina, allarguen molt la vida de les persones. Cal adaptar-nos als canvis que es produeixen al nostre cos amb el pas del temps. La medicina estètica representa un pas cap a la millora de la salut, però també cap a una autoestima saludable i vital.

A càrrec de: Montserrat Serra i Milà. Llicenciada en Medicina i Cirurgia. Especialista en Medicina Interna. Professora del Màster de Medicina Estètica de la Universitat de les Illes Balears. Professora del Màster de Fotomedicina i Làser del COMB, Col·legi Oficial de Metges de Barcelona.

Dia: dimarts 14 de maig del 2013
Hora: 20.30h
Lloc: Espai de Paraula. Centre de Psicologia Clínica i Psicoanàlisi. Sant Pere, 32-34, 1r 4a. Terrassa.

Telèfon: 93 731 79 33
Aforament limitat a la capacitat de la sala

Espai de Paraula
Teresa Sunyé i Barcons
Psicòloga clínica. Psicoterapeuta.Psicoanalista.
http://espaideparaula.blogspot.com.es/
http://www.teresasunye.com

Aquesta entrada s'ha publicat en Activitats científiques i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.