Programa Atenció a la maternitat de risc

El Programa Atenció a la maternitat de risc de l’Associació Salut i Família amb el suport del CatSalut ofereix serveis a les dones i famílies vulnerables arreu de Catalunya a l’àmbit de la prevenció de la interrupció voluntària de l’embaràs i la promoció de la salut reproductiva i materna. En aquest sentit, us faig avinent el nostre ventall actual de prestacions:

– Test d’embaràs immediat, fiable i gratuït.
– Contracepció immediata i gratuïta amb un dels següents mètodes:
– Implantació d’un dispositiu intrauterí amb alta càrrega de coure de cinc anys de durada.
– Nou servei: Col·locació d’un implant hormonal subdèrmic IMPLANON de tres anys de durada.
– Tramitació immediata i gratuïta del document d’accés als serveis sanitaris.
– Informació i acompanyament individual gratuït a les dones de tots els orígens que es troben en situació d’embaràs no desitjat. Aquesta prestació es basa en els principis pro-elecció i aplica les opcions previstes a la llei de “salud sexual y reproductiva y de la interrupción voluntaria del embarazo 2/2010” de 3 de març.
– Grups de suport a la maternitat adreçats a dones de tots els orígens que tenen fills/es menors al seu càrrec. Servei de guarderia.
– Nou servei: Grups de suport i orientació adreçats a mares adolescents i joves de tots els orígens. Servei de guarderia.
– Nova línia La infància és essencial: prestacions per a prevenir la pobresa i la privació infantil. Ajuts a la nutrició de lactants i orientació sobre ajuts públics a famílies.

saludyfamilia@saludyfamilia.es – www.saludyfamilia.es

Aquesta entrada s'ha publicat en Bloc Santa Eugènia de Berga i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.