TSI Cuida’m

tsiEl CatSalut ha iniciat durant el mes de desembre de 2012 a alguns centres de la província de Barcelona la prova pilot de la TSI Cuida’m. Aquesta targeta sanitària individual permetrà identificar aquelles persones que, pel seu estat de salut o per les seves característiques específiques, necessiten una atenció diferenciada en la seva relació amb els professionals i els serveis sanitaris.Durant aquesta prova pilot són els metges o metgesses d’aquests centres els que fan la sol·licitud de la TSI Cuida’m per a aquelles persones amb demència (amb un nivell d’afectació cognitiu moderat), discapacitat intel·lectual greu i profunda, discapacitat intel·lectual lleu o moderada amb trastorns de conducta, trastorns de l’espectre autista i/o dany cerebral. La petició es fa a proposta del metge, si considera que la persona ha de disposar de la TSI Cuida’m, o bé a petició de la persona que en serà titular o del seu representant (familiar o tutor). Una vegada acceptada la sol·licitud, el titular rebrà la targeta al seu domicili.

L’objectiu de la TSI Cuida’m és permetre una atenció més adaptada a les necessitats d’aquestes persones, facilitar la seva relació amb els professionals i l’acompanyament per part dels seus familiars o cuidadors, sempre que ho permeti la situació clínica.

Una vegada s’analitzin els resultats de la prova pilot, el projecte es podrà estendre a la resta de centres de Catalunya.

Aquesta entrada s'ha publicat en Informació i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.