Supressió euro per recepta

Avui ens ha estat comunicada la provisió del Tribunal Constitucional on s’acorda l’admissió del recurs interposat per l’Estat contra l’article 41 de la Llei 5/2012, del 20 de març, de mesures fiscals, financeres i administratives i de creació de l’impost sobre les estades en establiments turístics (DOGC núm. 6094, de 23.3.2012), que estableix la taxa sobre els actes preparatoris i els serveis accessoris de millora de la informació inherents al procés per a la prescripció i dispensació de medicaments i productes sanitaris mitjançant l’emissió de receptes mèdiques i ordres de dispensació. La qual cosa suposa la suspensió del precepte impugnat.

Per tant, us volem informar que la taxa haurà de deixar de ser recaptada i que estem procedint, amb caràcter urgent, a fer els canvis oportuns en els sistemes d’informació per tal que l’abonament de la taxa no es requereixi en la dispensació de receptes en cap cas a partir de les 23h del dia 17 de Gener.

S’ha fet també el comunicat corresponent al Consell de Col·legis de Farmacèutics de Catalunya a fi que s’apliqui a totes les farmàcies aquesta suspensió a partir de les 23h.

Aquesta entrada s'ha publicat en Bloc Santa Eugènia de Berga i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.