L’ICS activa un nou telèfon de programació de visites als centres d’atenció primària

20121130-074038.jpgA partir del dia 1 de desembre de 2012, el servei de programació telefònica de visites als centres d’atenció primària (CAP) de l’Institut Català de la Salut (ICS) s’oferirà a través de dos números de telèfon, el 902 111 444 i el 93 326 89 01.

D’aquesta manera, totes les persones usuàries de l’ICS que fins ara es programaven una visita de medicina de família, pediatria, infermeria, odontologia o treball social a través del 902 111 444, ara també ho podran fer trucant al 93 326 89 01. Aquest canvi no afectarà els centres que disposen de call centers propis, que continuaran mantenint el seu propi número de programació.

L’activació d’aquest nou número, que abasta més de quatre milions d’usuaris de tot el territori català, permetrà que tots aquells usuaris que tinguin contractada una tarifa plana puguin concertar una visita al CAP per telèfon sense cap cost.

Cal recordar que els usuaris també poden demanar dia i hora de visita al seu centre d’atenció primària través del web de l’ICS gencat.cat/ics. Tant el servei de programació de visites per Internet com la cita prèvia telefònica estan disponibles les 24 hores dels 365 dies de l’any.

Els equips d’atenció primària de l’ICS fan cada any més de 36 milions de visites. D’aquestes visites, un 87,2% es programa de manera presencial al mateix centre, un 7,8% per telèfon i un 5% per Internet. La voluntat de l’organització és potenciar les alternatives a la programació presencial de visites per tal d’estalviar a la població desplaçaments innecessaris als centres de salut.

Aquesta entrada s'ha publicat en Informació, Informació d'utilitat i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.