Conferència “Incitar la por: passat i present”

L’11 d’octubre, amb motiu del Dia Mundial de la Salut Mental, la doctora en psicologia Blanca Anguera presentarà a DIXIT Vic una conferència que explorarà algunes de les característiques dels excitadors de pors en el passat i actualment en el món globalitzat. A més, reflexionarà sobre els mecanismes i estratègies per contenir situacions de falta de confiança i de por dins dels col·lectius més vulnerables. També tractarà la manera com els professionals dels serveis socials poden contribuir a afrontar aquestes situacions a través de dos antídots: el valor i la valentia.

Anguera és experta en història de la psicologia, professora titular de la Facultat de Psicologia de la Universitat de Barcelona (UB), psicoanalista, infermera i fisioterapeuta. Actualment la seva línia de treball és la por com a emoció bàsica.

Per assistir a la conferència cal enviar nom, cognoms, empresa/entitat/institució, correu electrònic i telèfon de contacte a dixit.vic@uvic.cat o trucar al 93 881 55 24.

Data: 11 d’octubre de 2012 a les 17 h.
Lloc: DIXIT Vic Centre de Documentació de Serveis Socials. Carrer Miquel Martí i Pol, 1. Vic
Inscripció: les places són limitades i cal inscripció prèvia
Organitza: DIXIT Vic Centre de Documentació de Serveis Socials

Aquesta entrada s'ha publicat en Bloc Santa Eugènia de Berga i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.